top of page
ik.jpg

Femke Brabander

Persoonlijk hou ik ervan om samen te zijn met de mensen die ik lief heb. Lampen uit, kaarsen aan, lekker eten en drinken erbij. Ik word heel blij van deze gezelligheid, warmte en knusheid. Hygge (spreek uit: huu•ge) is dus een begrip wat enorm bij mij als persoon past en het is een groot onderdeel van mijn levensstijl.

Na het voortgezet onderwijs wilde ik graag de mode opleiding doen. In het begin was ik nog wat onzeker en voelde het voor mij ‘veiliger’ om een opleiding te kiezen die mij meer zekerheid bood. Ik heb ervoor gekozen om hotelmanagement te studeren, omdat ik destijds in de horeca werkte. 


Jarenlang heb ik dit werk met liefde en passie gedaan, en deels doe ik dat nog steeds. Toch kwam ik in de laatste jaren tot de conclusie dat ik mijn creativiteit in deze sector niet volledig kwijt kon.

In mijn vrije tijd ben ik begonnen met lingerie ontwerpen. Ik vond het geweldig hoe ik mijn creativiteit in zoiets persoonlijks kon stoppen zoals lingerie. Ik ben vanaf dat moment echt mijn hart gaan volgen. Ik heb lingerie cursussen gehad, een opleiding gevolgd, mijzelf veel aangeleerd en heel veel meters gemaakt.

Ik heb een creatieve ziel en een grote passie voor lingerie. Bij het maken van lingerie komt alles samen wat ik leuk vind om te doen. Het mooie aan ontwerpen vind ik dat ik van niets, iets tastbaars en waardevols kan creëren. 

En nu is het dan zo ver. Elke dag ben ik bezig om mijn lingerie droom steeds meer waar te maken. Ik doe datgene wat mij het meest gelukkig maakt. Maar wat voor mij het ultieme geluk is, is om jou te zien stralen in je Hygge lingerie.

xxx Femke 

bottom of page